BEGelectronics
Βιομηχανικοί Αυτοματισμοί
Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Κατασκευές

5η Διεθνής έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ - PHOTOVOLTAIC 2010

Για πέμπτη συνεχή χρονιά ανοίγει τις πύλες της για το κοινό η διεθνής έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ – PHOTOVOLTAIC, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Με περισσότερους από 250 εκθέτες από Ελλάδα και εξωτερικό βρίσκετε στην κορυφή της ενεργειακής αγοράς και αποτελεί διεθνή τόπο συνάντησης για Τεχνικές εταιρίες, Ηλεκτρολόγους, Μηχανολόγους κ.τ.λ.




Στην έκθεση συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρίες του ενεργειακού κλάδου όπου θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες τους όλα τα οικονομικά, τεχνολογικά και περιβαλλοντικά οφέλη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας προσφέροντας τους ολοκληρωμένες λύσεις για μικρές και μεγάλες επενδύσεις.

Η έκθεση χαρακτηρίζετε για την πληρότητα της σε εκθέματα Φωτοβολταϊκών στοιχείων, υλικών και εξαρτημάτων ηλιακών συστημάτων, ανεμογεννητριών κ.τ.λ.

Η έκθεση φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία και ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό από 21 έως 24 Οκτωβρίου, ενώ για όσους δεν θα μπορέσουν να την επισκεφτούν, θα μπορούν να δουν την έκθεση ζωντανά στον υπολογιστή τους μέσω της ιστοσελίδας της.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.leaderexpo.gr.

Αφήστε το σχόλιο σας

.