BEGelectronics
Βιομηχανικοί Αυτοματισμοί
Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Κατασκευές

Πομποδέκτης τηλεκοντρόλ της Hager

Αγαπητοί φίλοι γεια σας και πάλι. Τις προάλλες σας δείξαμε ένα GSM Modem για τον απομακρυσμένο έλεγχο μέσω κινητού τηλεφώνου και SMS μηνυμάτων, σήμερα θα ασχοληθούμε και πάλι με τον απομακρυσμένο έλεγχο, όμως αυτή τη φορά θα σας δείξουμε ένα πομποδέκτη με τηλεκοντρόλ.

Πρόκειται λοιπόν για ένα πομποδέκτη της Hager που αποτελείτε από το τηλεκοντρόλ TU204, τον δέκτη TU350 και την μονάδα εξόδων TU304.






Τηλεκοντρόλ TU204

Το τηλεκοντρόλ διαθέτει 4 πλήκτρα εντολών και 1 LED το οποίο δείχνει ότι στάλθηκε εντολή προς τον δέκτη. Η συχνότητα εκπομπής του είναι κωδικοποιημένη και είναι στους 433MHz.

Η μέγιστη απόσταση εκπομπής είναι 100 μέτρα σε ανοιχτό χώρο και λειτουργεί με μπαταρία 3V λιθίου. Οι διαστάσεις του είναι 11.1cm ύψος, 5.1cm πλάτος και 1.8cm πάχος.






Δέκτης TU350

Ο δέκτης TU350 βρίσκεται μέσα σε επιτοίχιο κουτί IP54 διαστάσεων 13x8x3.5 cm και πάνω του έχει ενσωματωμένη την κεραία λήψης. Ο δέκτης δέχεται την εντολή από το τηλεκοντρόλ και την στέλνει μέσω δυο καλωδίων στην μονάδα εξόδων που μπορεί να είναι έως και 50 μέτρα μακριά του.

Μπορεί επίσης να συνεργαστεί με τα τηλεκοντρόλ TU202 (2 εντολών), TU209 (24 εντολών) και με τις μονάδες εξόδου TU302 (2 εξόδων) και TU304 (4 εξόδων).




Μονάδα εξόδων TU304

Η μονάδα εξόδων TU304 διαθέτει 4 εξόδους ρελέ και συνδέετε με τον δέκτη TU350. Τοποθετείτε σε ράγα μέσα στον πίνακα και τροφοδοτείτε απευθείας με 220V. Στην πρόσοψη της υπάρχουν 4 μπουτόν και 4 LED για το έλεγχο των εξόδων, 1 διακόπτης Auto/Prog για τον έλεγχο και τον προγραμματισμό της μονάδας και 3 LED που δείχνουν το είδος της εξόδου.

Οι έξοδοι μπορούν να προγραμματιστούν πως θα δουλέψουν και υποστηρίζουν λειτουργίες ON, OFF, ON/OFF και  ON για όσο είναι πατημένο το μπουτόν. Ο προγραμματισμός είναι πολύ εύκολος και γίνετε σε συνδυασμό των μπουτόν με τον διακόπτη και το τηλεκοντρόλ.

Διαθέτει επίσης μια διπλή είσοδο για την σύνδεση της με τον δέκτη και μια διπλή έξοδο για την σύνδεση της με άλλες μονάδες εξόδου στην περίπτωση που θέλουμε περισσότερους από 4 εξόδους.




Όλο το σετ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές φωτισμού, γκαραζόπορτας, ηλεκτρικών ρολών παραθύρων κ.τ.λ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Hager.

1 σχόλιο

Αφήστε το σχόλιο σας

.