BEGelectronics
Βιομηχανικοί Αυτοματισμοί
Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Κατασκευές

Έξυπνα ρελέ Zelio Logic



Τα Zelio Logic της Schneider Electric (Telemecanique) είναι μικρές μονάδες έξυπνων ρελέ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα σε πολλές εφαρμογές αυτοματισμού και συστήματα ελέγχου.

Διαθέτουν από 10 έως 40 I/O που προγραμματίζονται απευθείας από την συσκευή ή μέσω προγράμματος (Zelio Soft 2) στον υπολογιστή με την χρήση του ανάλογου καλωδίου (Σειριακο/USB) ή ασύρματα μέσω Bluetooth. Προγραμματίζονται εύκολα και δίνουν την δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει 2 γλώσσες προγραμματισμού (FBD ή LADDER).


Υπάρχουν διαθέσιμες δυο σειρές, τα μη επεκτάσιμα (Compact) με 10 έως 20 I/O και εκδόσεις με ή χωρίς οθόνη και πληκτρολόγιο και τα επεκτάσιμα (Modular) με 10 έως 26 I/O που μπορούν να επεκταθούν με περισσότερες ψηφιακές/αναλογικές μονάδες έως 40 I/O και με μονάδες επικοινωνίας Modbus ή Ethernet.
Παρέχουν δυνατότητες απομακρυσμένου ελέγχου και παρακολούθησης του κυκλώματος μέσω κινητού με την χρήση αναλογικού ή GSM Modem.
Διαθέτουν μεγάλη φωτιζόμενη LCD οθόνη (4 γραμμών με 18 χαρακτήρες) και πληκτρολόγιο 6 κουμπιών ελέγχου. Η τάση τροφοδοσίας είναι: 12 V DC, 24 V DC, 24 V AC, 100... 240 V AC.

Αντίστοιχα ρελέ άλλων κατασκευαστών είναι το Logo! της Siemens, το easyControl της Moeller και το Millenium της Crouzet.

Στην ιστοσελίδα μας μελλοντικά θα ασχοληθούμε πολλές φορές με τα συγκεκριμένα έξυπνα ρελέ και θα σας παρουσιάσουμε διάφορα παραδείγματα αυτοματισμού με την χρήση αυτών.

1 σχόλιο

Αφήστε το σχόλιο σας

.